Muurstickers geven je interieur kleur!

Bent u op zoek naar een goedkope manier om uw wand of muur een andere look te geven? Kies dan voor muurdecoratie in de vorm van muurstickers. Deze wandstickers kunnen makkelijk worden aangebracht op vrijwel elke vlakke ondergrond. Bovendien kunt u de muursticker eenvoudig weer verwijderen zonder vervelende plakresten of schade aan uw schilderwerk.

Materiaal van de muursticker

De muurstickers worden gesneden uit een hoogwaardige PVC folie/film. Deze film is speciaal ontworpen voor toepassing op muren en kwetsbare ondergronden. In tegenstelling tot meubelstickers en deurstickers zijn muurstickers voorzien van een niet-permanente kleeflaag. Dat betekent dat u ze gemakkelijk weer van de muur kunt halen zonder krabben of verwarmen.

  • Geen achtergrond
  • Verkrijgbaar in allerlei kleuren
  • Zonder permanente hechting
  • Geschikt voor binnen
  • Hecht op vrijwel alle vlakke ondergronden

Op maat gemaakte muurstickers

Onze muurstickers worden op maat gemaakt. U kunt zelf de kleur en afmeting kiezen. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een matte afwerking. Dat betekent dat de sticker niet glanst als de zon of een lamp op de sticker schijnt. Hierdoor lijkt het net dat een gespoten of geschilderde tekst of decoratie. De structuur van de muur zal lichtelijk door de folie zichtbaar zijn. Hierdoor lijken de letters op de muur geschilderd.

Verschillende kleuren muurstickers

De meest bestelde kleur muursticker is zwart, maar u kunt kiezen uit een tal van kleuren. Kies de kleur die past bij de kamer of de toepassing. Roze op een meisjeskamer doet het altijd goed. Twijfelt u nog? Kies dan voor een neutrale kleur zoals wit, zwart of antraciet.

Stickers op maat

Heeft u persoonlijke wensen? Laat het ons dan weten. Wij sturen vrijblijvend een voorbeeld en prijsopgave van uw eigen ontwerp muursticker. Een eigen ontwerp als muursticker is persoonlijk en vooral heel uniek. Ook de bestaande teksten zoals deze op de website zijn afgebeeld kunnen worden aangepast naar uw wensen.

Offerte aanvragen