Slaapkamer muurstickers

Geef de muur van uw slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look met één van onze slaapkamer muurstickers. Bijvoorbeeld boven het bed, tegen een kale wand, deur of kast. Veel muurteksten zijn in meerdere talen verkrijgbaar zoals de nachtwensen welterusten, slaap lekker en buenos noches. Een muursticker geeft uw slaapkamer net wat meer sfeer!

Slaapkamer muurstickers brengen sfeer in uw interieur

Een slaapkamer muursticker is een goedkope en snelle manier om de muren te voorzien van een prachtige afbeelding en/of een leuke tekst. Hiermee geeft u elke slaapkamer een unieke look en creëert u meer sfeer. Koop een kant-en-klare sticker met een slaapkamer muurtekst of laat een sticker op maat maken met uw eigen tekst. Plak de slaapkamer sticker bijvoorbeeld op de muur boven uw bed of een kastje. Ook een kale muur is een ideale plek voor een leuke muursticker. Maak uw slaapkamer mooi met de producten van Meermetstickers.nl.

Met een slaapkamer sticker fleurt u de boel snel op

Muurstickers voor de slaapkamer zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Ze fleuren de boel snel op en er is altijd wel een sticker die past bij uw woninginrichting. In het assortiment van Meermetstickers.nl vindt u diverse muurstickers die te bestellen zijn in de door u gewenste kleur en afmetingen. De wandstickers hebben toepasselijke teksten, zoals ‘Sweet dreams’, ‘Welterusten’, ‘Love’, ‘Always kiss me goodnight..’, ‘Sssttt…’, ‘Als je ’s avonds naar de sterren kijkt’ en ‘Dream without fear, love without limits’. Ook zijn er leuke combinaties met afbeeldingen, zoals een kroontje voor prinsessen, een vliegtuig voor stoere jongens, hartjes en sterretjes. In de collectie zijn ook ontwerpen opgenomen voor de slaapkamers van baby’s en kinderen.

Een mooie slaapkamer muurtekst aanbrengen

Het aanbrengen van een mooie muurtekst in uw slaapkamer is supereenvoudig! Bovendien loopt u geen risico op vlekken in uw kleding of vloerbedekking, zoals bij het werken met verf en sjablonen. U bespaart tijd en moeite als u kiest voor muurstickers in uw slaapkamer. De stickers brengt u in een handomdraai aan. Met een spatel of een bankpasje wrijft u de sticker op de muur. De applicatielaag trekt u daarna voorzichtig weg. Het resultaat is werkelijk prachtig! Leuke plekken voor muurstickers in de slaapkamer zijn:

 • - boven het bed;
 • - op de deur van uw slaapkamer;
 • - boven de nachtkastjes;
 • - boven een dressoir;
 • - op een grote passpiegel;
 • - tegen een schuin dak;
 • - op een grote kale muur.

Ook vormen muurstickers een ideaal alternatief als het ophangen van fotolijsten en dergelijke niet mogelijk of onhandig is, zoals op zolders. Verder zijn muurstickers een veilige en ruimtebesparende decoratie. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas op kleine slaapkamers. U loopt daar immers gauw kans een fotolijst van de wand af te stoten en daar heeft u bij muurstickers geen last van. Bekijk nu ons ruime assortiment en geef uw slaapkamer een mooie wanddecoratie.

Muurstickers zijn geschikt voor vele ondergronden

De muurstickers van Meermetstickers zijn geschikt voor vele soorten ondergronden. Ze kunnen op zo goed als elke muur binnenshuis geplakt worden. De stickers zijn bovendien ook weer eenvoudig weg te halen en zonder dat dit schade oplevert aan de muur. De belangrijkste voorwaarde voor een goede hechting van de sticker is dat de muur vet- en stofvrij is. Daarnaast kunt u de sticker het beste plakken op een vlakke ondergrond. Plakken op een muur met een lichte structuur of een beetje reliëf is mogelijk, maar op een grove pleistermuur zal de sticker niet blijven hangen. Houd er verder rekening mee dat de structuur van de ondergrond zichtbaar zal zijn in de sticker. Ondergronden die een uitstekend resultaat opleveren zijn:

 • - Metaal, zoals aluminium en ijzer;
 • - Glad hout;
 • - Glad behang;
 • - Vliesbehang;
 • - Geverfde muren (muurverf en latex);
 • - Glazen wanden;
 • - Ramen in kastdeuren;
 • - Spiegels.

Ook op canvas, spac, spachtelputz en spuitverf zijn de stickers veelal goed aan te brengen, maar dit is erg afhankelijk van de structuur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en we sturen u desgewenst graag een teststicker op. Hiermee kunt u zelf uittesten of uw muur geschikt is voor het aanbrengen van onze stickers.

Uw eigen tekst op de muur in uw slaapkamer

Heeft u een leuk idee voor een eigen tekst op uw slaapkamermuur? Maak dan gebruik van onze online ontwerptool en bestel via Meermetstickers uw eigen op maat gemaakte muursticker. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en lettertypes. Laat bijvoorbeeld een aansprekend versje, een inspirerend citaat, een zelf gemaakt gedicht, een grappig gezegde, een toepasselijke spreuk of een deel van uw favoriete songtekst op uw muursticker zetten. Of wat dacht u van een sticker met uw eigen naam, die van uw partner en/of de kinderen? We hebben diverse sjablonen voor naamstickers waar u uw eigen naam in kunt zetten. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige sticker waarbij er vrolijke vlinders om uw naam fladderen. Andere voorbeelden van illustraties bij de naamstickers zijn een auto, een paard, harten, een trein en een vogel. Met een eigen tekst geeft u uw slaapkamer een persoonlijk tintje. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak nu uw eigen muursticker via de ontwerptool!

Muursticker ontwerptool

Voordelige slaapkamer muursticker bestellen via Meermetstickers

Voor laag geprijsde muurstickers gaat u naar Meermetstickers! Wij leveren slaapkamer stickers van topkwaliteit. De stickers zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit folie en hebben een matte afwerking. Dit geeft een professionele uitstraling. Na het aanbrengen kunt u ze gemakkelijk en zonder schade weer van uw muur verwijderen. Dit komt door de niet-permanente lijmlaag. In ons assortiment vindt u prachtige design muurstickers, die te bestellen zijn in verschillende maten en kleuren. Ook kunt u zelf een sticker laten maken met uw eigen slaapkamer muurtekst. Via onze webshop kunt u eenvoudig en veilig de producten van uw keuze bestellen. U heeft uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Kijk rond in onze webshop, ontdek de mogelijkheden en maak uw keuze. Heeft u vragen over onze muurstickers? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.