Muurstickers

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan goedkope muurstickers en muurteksten met verschillende teksten en ontwerpen. Van keuken muurstickers tot aan slaapkamer muurstickers. Ook voor de kleintjes hebben we een ruim assortiment babykamer- & kinderkamer muurstickers.

Muurstickers voor elke ruimte

Met een muursticker geeft u in een handomdraai een nieuwe uitstraling aan de ruimte. Of u nu een muurtekst voor in de woonkamer, hal of toilet zoekt. we hebben honderden ontwerpen waarvan er altijd één aan uw wensen voldoet. De prachtige matte afwerking geven de stickers een professionele uitstraling. Onze muurstickers worden door onszelf ontworpen, op maat gemaakt en pas geproduceerd nadat deze besteld zijn.

Bij het inrichten van een kamer wordt niet meteen gedacht aan muurdecoratie terwijl de muren net zo belangrijk zijn als de meubels en accessoires. Als u niet wilt verven of behangen dan is muurdecoratie in de vorm van muurstickers een prima alternatief. U bent binnen 5-15 minuten klaar met de complete make-over.

Een muursticker: hét alternatief voor verven

Heeft u geen zin om aan de slag te gaan met sjablonen en verf? Kies dan voor een muursticker en kies uit meer dan 20 verschillende kleuren. Geen gedoe met kwasten en het eindresultaat is super strak. Het aanbrengen en verwijderen van onze muurstickers is bovendien uiterst eenvoudig dankzij de meegeleverde plakinstructies. De stickers zijn voorzien van een applicatielaag waarmee u de letters in één keer kunt aanbrengen op de muur. U wrijft de de sticker aan met een spatel of bankpasje en vervolgens trekt u voorzichtig de laag van de muur. De muursticker zal achterblijven op de muur zonder achtergrond of omranding.

Eigen tekst muurstickers

Kiest u liever voor een eigen tekst? Dat kan! We hebben verschillende naamstickers en daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen tekst sticker te maken. Bijvoorbeeld een spreuk, naam, gezegde, versje of een stukje uit een songtekst. De tekst wordt dan op maat gemaakt, helemaal naar uw wensen.

Muursticker ontwerptool

Muurtekst sticker kopen?

Bent u overtuigt en wilt u een muurtekst kopen? In deze categorie muurstickers vindt u een uitgebreid assortiment aan goedkope muurteksten in verschillende talen, lettertypes en stijlen. Ook voor de leukste Engelse muurteksten en Nederlandse muurteksten kunt u bij ons terecht.