Geboorte muurstickers

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Unieke geboorte muursticker bestellen

Voor uw babykamer verkopen wij verschillende soorten muurstickers. Van dieren teksten, versjes en persoonlijke naamstickers. Populair is de naam muursticker met sterren. Deze muurstickers zijn wel heel persoonlijk! Ontwerp je eigen geboorte muursticker met de naam van je pasgeboren kindje. Ontzettend leuk tijdens maar ook na de kraamvisite.

Geboortestickers ook als raamsticker

De muurstickers kunnen ook prima geplakt worden op ramen. Wij adviseren u de sticker aan de binnenzijde van de ruit te plakken. U kunt bij uw bestelling onder 'opmerkingen' aangeven dat u een spiegelbeeld wilt bestellen. Zo is de raamsticker voor buitenaf op de juiste manier zichtbaar. Een geboorte raamsticker is goedkoper dan een bord. Ook handig wanneer je niet de mogelijkheid hebt om een bord in de voortuin te plaatsen, bijvoorbeeld in een flat of appartement. De raamsticker kan eenvoudig worden verwijderd en laat geen plakresten achter.

Slaap kindje slaap muursticker

Populair is de slaap kindje slaap muursticker. Het versje kan zowel voor jongens als meisjes en is staat leuk tijdens en na de geboorte van je kindje!