Krijtbord muurstickers

Ruime keuze krijtbord muurstickers

Bij ons heeft u keuze uit verschillende ontwerpen krijtbord muurstickers. Van notitie- en reminder muurstickers voor op de ijskast of deur tot aan dieren en auto krijtbordstickers voor in kinderkamers. De stickers kunnen eenvoudig worden aangebracht en zijn makkelijk uitwisbaar met een vochtig doekje.

Gebruik de stickers om een boodschap voor je huisgenoot achter te laten, de boodschappen te noteren of om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. De stickers zijn zwart van kleur zodat ze matchen op iedere ondergrond.

 

Kinderkamer schoolbord muurstickers

Deze muurstickers van krijtbordfolie zijn erg populair voor kinderkamers. Kinderen kunnen veilig met een krijtje tekenen. Mochten ze buiten de sticker tekenen dan kun je dit eenvoudig met een vochtige doek wegvegen. Naast een leuk kleurbord staan de muurstickers ook nog eens leuk.

Witte en gekleurde krijtjes

Op de krijtstickers kun je tekenen met witte en gekleurde krijtjes. Bij je bestelling ontvang je tevens 2 witte krijtjes zodat je meteen aan de slag kunt.

Aanbrengen van krijtbordstickers

Het aanbrengen van een krijtbord muurstickers is heel eenvoudig. Bij je bestelling ontvang je een duidelijke handleiding zodat je verzekert bent van een mooi eindresultaat. We adviseren de muursticker op een vlakke ondergrond te plakken zodat de krijtlijnen het beste tot zijn recht komen. Twijfel je over de ondergrond? Stuur ons een e-mail met de foto van de ondergrond voor advies.

Krijtbordsticker ontwerpen 

Het is ook mogelijk om je eigen krijtbord sticker te laten ontwerpen. Bijvoorbeeld met een eigen tekst of naam zodat de muursticker nog persoonlijker wordt. Stuur ons even een mailtje en wij maken gratis een voorbeeld voor je.

Schoolbordstickers schoonmaken

De krijtbordstickers zijn makkelijk uitwisbaar met een vochtige doekje. De folie is iets dikker dan de normale muursticker en kan aangebracht worden op alle vlakke ondergronden.