Dieren & bloemen muurstickers

Van hoog naar laag sorteren

13-24 van 30

De kinderkamer is bij gezinnen een van de belangrijkste ruimtes van de woning. Vaak wordt echter onderschat hoe belangrijk het is om deze kamer zo leuk mogelijk af te werken en te decoreren; het gaat immers nog altijd om een ruimte waar kinderen zich helemaal thuis moeten voelen. Er bestaan uiteenlopende manieren om die kamer een extra dimensie te geven en speelser te maken. Een daarvan is kiezen voor een kinderkamer muursticker. Hoewel het een banaal hulpmiddel mag lijken, kan er enorm veel mee gedaan worden!

Waarom een kinderkamer muursticker?

Natuurlijk vraagt u zich misschien af, wat is er nu zo speciaal aan een muursticker babykamer of kinderkamer? Dergelijke vormen van decoratie bieden echter heel wat voordelen:

1. Eenvoudig te plaatsen én te verwijderen
Een muursticker babykamer is precies wat de naam zelf zegt: stickers die je aan de muur kan kleven. Niets speciaals op zich, maar als u daarbij rekent dat u die stickers gelijk waar kunt ophangen en op eender welk moment weer kunt verwijderen, dan is het zeker een goede optie. Vooral voor kinderen die van afwisseling houden!

2. Babykamer uurstickers komen in uiteenlopende vormen en soorten
Daarbij zijn dergelijke stickers erg leuk omdat er haast geen limiet staat op het aantal afbeeldingen, kleuren en formaten die u kunt verkrijgen. Van kleine stickers met afbeeldingen van bloemetjes tot grote modellen in de vorm van een olifant, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

3. Stickers voor de kinderkamer van kwaliteit
Ook kunt u bij stickers van Meermetstickers rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier heeft u voor een relatief lage prijs een prachtige vorm van decoratie die nooit veroudert en altijd aan de wensen van het kind kan worden aangepast!

Meermetstickers weet hoe belangrijk aandacht voor details is bij het decoreren van een kinderkamer, of die nu 2 jaar of 12 jaar oud zijn. Bovenstaand overzicht maakt duidelijk dat u niets te verliezen heeft bij aankoop van muurstickers!

Muurstickers: voor elk wat wils

Voor u natuurlijk kiest voor stickers, is het belangrijk dat weet welke mogelijkheden er zijn. Kinderen zijn erg visueel ingesteld, wat betekent dat ze houden van verschillende kleuren, vormen en afbeeldingen. Het aanbod aan muurstickers voor kinderkamers is dan ook uitgebreid. Een overzicht:

Babykamer muurstickers met dieren en bloemen

Welk kind houdt er niet van natuur en dieren? Het spreekt voor zich dat een groot aandeel van het aanbod muurstickers in de vorm van plantjes, bloemen, bomen en allerlei dieren komt. Van grote, opvallende stickers met een giraf tot eerder verfijnde stickers met afbeeldingen van bloemetjes in verschillende kleuren, alles kan.

Muurstickers met voertuigen

Vooral voor jongens zijn stickers met allerlei voertuigen leuk, maar ze passen natuurlijk ook in een meisjeskamer. Vanaf een bepaalde leeftijd zijn stickers met voertuigen als een vliegtuig, trein of racewagen erg populair. Daarbij kunnen deze stickers ook gecombineerd worden met de naam van het kind. Een persoonlijke muursticker dus!

Muurstickers met hartjes

Een van de populairste stickers bij meisjes zijn dan weer soorten met hartjes erop gedrukt. Er bestaan sobere stickers met één of twee hartjes die elkaar overlappen, perfect voor kinderen die het graag eenvoudig houden. Langs de andere kant zijn er dan weer stickers met tal van kleine én grote harten in het roze. Deze worden vooral gebruikt in kamers van kleine kinderen.

Muurstickers met versjes en tekst

Voor kinderen die graag met woorden en taal bezig zijn, zijn er echter ook heel wat opties. Zo is het mogelijk om een sticker met een bepaald tekstje aan de muur te plakken; van quotes over liefde tot een gepersonaliseerde sticker met de naam van het kind, niets is onmogelijk. U kunt in veel gevallen helemaal zelf kiezen welke woorden of versjes op de sticker staan! Bekijk alle versjes & spreuken muurstickers.

Stickers met robots en monsters

Heeft uw kind een passie voor monsters, buitenaardse wezentjes en spellen? Dan is er eveneens een groot aanbod aan stickers verkrijgbaar. Van stickers met de welbekende Space Invaders tot grote stickers met afbeeldingen van robot muurstickers en aliens, Meermetstickers heeft heel wat te bieden.

Stickers met geometrische vormen en motieven

Wie op zoek is naar een universeel decoratie voor de kinderkamer, zal ook vinden wat hij zoekt: er zijn namelijk tal van leuke stickers verkrijgbaar met eenvoudige afbeeldingen en vormen zoals zwarte vierkantjes, kleine cactusjes, pijlen, wolken en druppels. De ideale decoratie voor kamers waar simplistische decoratie van toepassing is.

Babykamer muurstickers: kwaliteit, variatie en voordelig

Kinderkamer muurstickers worden steeds vaker gebruikt zijn huishoudens om de kinderkamer of babykamer een extra dimensie te geven. Dankzij de enorme variatie aan stickers, de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van de stickers en de relatief lage prijs geniet u bij Meermetstickers keer op keer van een leuke verrassing voor elke kinderkamer of babykamer. Waarom zou u nu voor Meermetstickers moeten kiezen?

- Snelle bestelling en levering
Alle bestellingen worden binnen de 24 uur in behandeling genomen - zelfs in het geval van maatwerk! U heeft uw stickers dus erg snel in huis en kunt er meteen de kinderkamer mee decoreren.

- Lage verzendingskosten
Daarbij betaalt u helemaal niet veel voor de verzending van de stickers. In Nederland kost dat niet meer dan 2,95 euro, in België 4,95 euro. Besparen kan dus ook als u kiest voor een grote bestelling!

- Inclusief handleiding voor het opplakken 
Bij Meermetstickers krijgt u daarbij bij elke bestelling een handleiding met meer informatie over hoe u de stickers het beste kunt bevestigen aan de muur. Op die manier is het risico op foutjes kleiner, waardoor u dus ook meer en langer van de stickers kunt genieten.

- Veilig betalen
Het betalen voor uw stickers gebeurt in een beveiligde omgeving, waardoor u zich dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens en uw geld.

- Talloze ontwerpen 
Ten slotte is het aanbod aan ontwerpen enorm; voor elke kinderkamer of babykamer bestaat er wel een optie. Elk kind heeft andere noden en interesses - en die worden hoe dan ook allemaal vervuld bij Meermetstickers!

Kinderkamer muursticker kopen?

Wij verkopen verschillende babykamer muurstickers, bijvoorbeeld versjes & spreuken, auto's, hartjes, kastelen, sterren en dieren. Takken, voertuigen en robot muurstickers staan stoer in jongenskamers. Vogeltjes, hartjes en vlinders zijn populair in meisjeskamers.

Babykamer muurstickers

Ook voor de kleintjes zijn er leuke muurteksten en decoratieve muurstickers te koop. Populair zijn de naamstickers waarbij u zelf de tekst kiest. Leuk om een persoonlijke spreuk boven het bedje te plakken, of de naam van je pasgeboren kindje als muursticker.

Babykamer muurdecoratie

Wanneer het aankomt op muurdecoratie voor de babykamer dan is de keuze enorm. Eén van de mogelijkheden is muurdecoratie in de vorm van een muursticker. Een groot deel van onze babykamer muurstickers zijn gepersonaliseerd zodat u de naam van uw kindje in het ontwerp terug komt. Dit maakt de sticker persoonlijk en geeft de babykamer een unieke uitstraling.

Ook versjes zoals "Slaap kindje slaap" en "Ik ga slapen, ik ben moe" zijn populair en bij uitstek geschikt boven een ledikantje. De stickers kunnen niet alleen op de muur aangebracht worden maar ook op vrijwel alle gladde ondergronden zoals kastdeurtjes, bedjes, hout en op deuren.

Sterren, hartjes en vlinders op de muur?

Naast leuke muurteksten kunt u de kamer natuurlijk ook opfleuren met sterren, hartjes en vlinders in pasteltinten. Kies voor kleuren die terugkomen in accessoires of meubels om een eenheid te creëren

Inspiratie nodig? Kijk gerust rond of vraag ons om advies! Onze collectie muurstickers is zo uitgebreid dat er vast een leuk ontwerp voor u bij zit!